Mosquetas Rose Cr Rozenolie Bio Super Eclat 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

deze crème is ideaal om een "boost", liftend effect te geven, gedurende enkele uren aan de vermoeide huid. Het zorgt voor een langdurige gladmakende, verstevigende en anti-aging werking dankzij de werking van Hamamelis-water*, Rozenbottelolie* (rijk aan polyfenolen) en haverextract*, dat zorgt voor een onmiddellijk versterkend effect. Het extract van hele muskusroos* zaden rijk aan polyfenolen heeft een antioxiderende werking. De huid ziet er snel jonger en stralender uit. (*uitgegeven uit de biologische landbouw)

Gegevens
CNK1682830
FabrikantenGelbopharma
MerkenMosquetas
Breedte63 mm
Lengte63 mm
Diepte63 mm