Durex Thin Feel Extra Thin Condoms 10

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Durex Feel Thin extra Thin Condooms zijn ultradunne condooms voor een nog intensere beleving. De condooms zijn gemiddeld 20% dunner dan onze normale condooms, maar bieden toch dezelfde zekerheid en bescherming. Met Sensi-Fit pasvorm, voor nog meer comfort.

Gebruik
  • Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en pas op met scherpe nagels en voorwerpen.
  • Controleer of je de condoom kan uitrollen, knijp het topje voorzichtig dicht en plaats het condoom op de dop van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af en controleer of het condoom juist is geplaatst.
  • Na de zaadlozing moet het condoom vlug worden verwijderd en kan het worden weggegooid in de vuilnisbak (spoel een condoom niet door, dit kan verstoppingen veroorzaken).
  • Gebruik een condoom altijd maar eenmalig

Bewaar de condooms op een koele, droge plek en zorg ervoor dat ze niet in contact komen met direct zonlicht. Op deze manier zorg je ervoor dat de condooms optimale bescherming bieden.

Gegevens
CNK4114419
FabrikantenReckitt Benckiser Healthcare
MerkenDurex
Breedte63 mm
Lengte124 mm
Diepte37 mm