Lrp Toil Physio Micellaire Opl. React. Huid 400ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MICELLAIR WATER ULTRA Reactive Skin reinigt de huid van onzuiverheden, make-up en vervuiling. Het hydrateert ook de huid en heeft een anti-strak en anti-roodheid effect.

Geformuleerd met micellen en glycerine, reinigt de MICELLAR WATER ULTRA Reactive Skin de huid van onzuiverheden, make-up en vervuiling, terwijl het de reactieve huid hydrateert en kalmeert.

Gebruik

Drenk een wattenschijfje met het product.
Verwijder eerst de make-up van de lippen, dan de ogen (één wattenschijfje per oog) en daarna de rest van het gezicht, tot de wattenschijfjes geen vlekken meer vertonen. Voor meer effectiviteit en om wrijving te beperken, houdt u het wattenschijfje een paar seconden tegen de huid voordat u het voorzichtig afveegt.

Samenstelling

AQUA / WATER, GLYCERIN, PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLOXAMER 124, POLOXAMER 184, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 80, DISODIUM EDTA, BHT, MYRTRIMONIUM BROMIDE

Gegevens
CNK3413002
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay
Breedte60 mm
Lengte183 mm
Diepte60 mm