Epitact Eeltknobbel Protection 3 0752

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
De likdoorns en eelt worden gevormd op zones met extreme druk. Van zodra de druk wordt onderdrukt, stopt de huid met dit keratinisatieproces, dit wil zeggen met de vorming van eelt. Dit is juist de functie van de eeltknobbels bescherming: door de druk op de voet te verdelen, beperkt ze zo het verschijnen van eelt. Ze is zelfklevend, kan opnieuw aangebracht worden en is praktisch in elke schoen.
  • De zelfklevende eeltknobbels bescherming voor likdoorns verlicht tijdens het stappen, van zodra ze aangebracht is, dankzij de gel Epithelium Activ, verdeler van de druk.
  • De huid is soepeler en gehydrateerd door de afsluiting van het materiaal.
  • De bescherming is zeer dun en kan in elke schoen gebruikt worden, zowel open als gesloten schoenen (stad, sport, thuis).
  • De bescherming kan met water en zeep gewassen worden en gemiddeld 5 maal opnieuw gebruikt worden.
  • De eeltknobbels bescherming met Epithelium Activ is geschikt voor diabetesvoeten.
  • Verkocht per partij van 3 (ovale vorm, afmetingen 4,5 x 3,8 cm)
Gegevens
CNK2961373
FabrikantenGSA Healthcare, Millet Innovation, Patch Pharma
MerkenEpitact
Breedte73 mm
Lengte180 mm
Diepte15 mm