Bio Secure Reinigingsdoekjes 25

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Biosecure make-up remover doekjes zijn gegarandeerd van 100% biologisch en biologisch afbreekbaar katoen. Dermatologisch en oftalmologisch getest, geurvrij, ze laten het gezicht, de ogen en de lippen schoon van make-up, zelfs waterdicht. De huid is soepel en voelt zacht aan. Deze doekjes zijn gemaakt met aloë vera en arganolie om zelfs de meest gevoelige huid te verzachten.

Samenstelling

Samenstelling:

AQUA, ALO BARBADENSIS BLADENSAP*, POLYGLYCERYL-4 CAPRAAT, BENZYLALCOHOL, GLUCONOLACTONE, NATRIUM BENZOAAT, NATRIUM ARGANAM-FOACETAAT, NATRIUMHYDROXIDE, GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACTLU*, CITRISCH NATRIUM ACTAAT

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

98% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.


20% van de totale ingrediënten komt uit de biologische landbouw.

Indicatie

Reinigingsdoekjes

Gegevens
CNK2825347
FabrikantenNutrisante, PONROY VITARMONYL BENELUX
MerkenNutrisante
Breedte93 mm
Lengte145 mm
Diepte45 mm