Soria Handcreme 50g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Natuurlijke handcrème tegen kloven, barsten en droge handen. Vochtinbrengend en herstellend, niet vettig. Een uitgebalanceerde samenstelling om een goede verzorging en bescherming van gevoelige handen te garanderen. Vooral aangewezen voor personen met een fragiele huid die veelvuldig in aanraking komen met water en kou. De verschillende ingrediënten beschermen de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren. Lactaatzuur herstelt de pH van een beschadigde huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand. Na enkele dagen gebruik worden de handen terug zacht en mooi.

Samenstelling: Sint-Janskruidolie, wortelolie, citroen, lecithine, shea boter, oranjebloesem, allantoïne, zonnebloemolie, keratine, Indische waternavel, beta-caroteen, biotine, vit. en magnesium.

Gegevens
CNK3510138
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte50 mm
Lengte93 mm
Diepte48 mm
Hoeveelheid verpakking50