La Roche Posay Effaclar Lotion Astringente 200ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

EFFACLAR micro-exfoliërende adstringerende lotion helpt de poriën onmiddellijk verkleinen en vrij te maken, dankzij een verbinding van sebumregulerende, zuiverende bestanddelen en micro-exfoliërend LHA.

Gebruik

s Morgens en 's avonds op het gezicht aanbrengen met een doordrenkt watje, op een vooraf gereinigde en afgedroogde huid.

Samenstelling

AQUA / WATERALCOHOL DENAT.GLYCERINSODIUM CITRATEPROPYLENE GLYCOLPEG-60 HYDROGENATED CASTOR OILDISODIUM EDTACAPRYLOYL SALICYLIC ACIDCITRIC ACIDSALICYLIC ACIDPARFUM / FRAGRANCE

Indicatie

Grove poriën en onregelmatig huidreliëf bij een vette huid met onzuiverheden

Details
CNK2030971
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay
Breedte48 mm
Lengte46 mm
Diepte165 mm